Trendsettend en vooruitstrevend in brilmode.

Wij volgen de allerlaatste ontwikkelingen op het gebied van correctiebrillen en zonnebrillen. Vooraanstaande beurzen in binnen- en buitenland bezoeken wij om ons te vergewissen dat we de laatste trends volledig in beeld hebben en bieden.
De allernieuwste collecties merkmonturen zijn in onze winkel aanwezig.

Wij zijn erg trots dat wij de exclusieve Belgische merken Theo en Binoche mogen verdelen. Daarnaast bieden wij talloze collecties van gewaardeerde modemerken en brillenhuizen. Opvallende en onderscheidende collecties van ongekende topkwaliteit.

Mooi ogen en scherp zien.

De ‘twee eenheid’ mooi ogen en scherp zien, stellen wij ons als doel bij elke bril die wij aanbieden. Wij bieden uitgebreide collecties dames- en herenmonturen. In diverse prijscategorieën en in een diversiteit aan stijlen.

Voortaan 24 uur per dag de mogelijkheid om brillen te passen.

Innovatie en klantvriendelijkheid staan hoog in ons vaandel. Wij willen onze klanten een verleidelijke service bieden. Het liefst 24 uur per dag. Daarom bieden wij tegenwoordig de mogelijkheid om ook online brillen te passen op onze website.

Ruim 1000 merkmonturen kunnen online gepast worden op het eigen gezicht.

Met een selfie, webcam of foto upload. Meteen is zichtbaar wat oogstrelend staat. Alle brillen uit de online collectie zijn daadwerkelijk verkrijgbaar. Favorieten monturen kun je online vrijblijvend reserveren. Wij leggen ze apart om ook in onze winkel te passen.

PAS NU ONLINE BRILLEN