Wij bieden zeer uitvoerige collecties correctiebrillen

Van de meest vooraanstaande brillenmerken en modehuizen. Elke bril wordt vergezeld van twee jaar garantie. De bril passen wij volledig aan en voorzien we van het juiste glas met de benodigde coating. In onze winkel hebben wij bijzondere collecties op voorraad. Ook online kunnen merkbrillen gepast worden. Na eenvrijblijvende online reservering leggen wij de favoriete monturen apart in onze winkel om aldaar te passen.
Brillen met een enkelvoudige correctie

Glazen voor een enkelvoudig correctie. Dat wil zeggen een oogcorrectie om veraf scherp te zien of dichtbij. De welbekende plus (+) en min (-) glazen.

Multifocaal of variofocaal glas

De bril waar meerdere sterktes in het glas geslepen zijn zonder dat dit zichtbaar is in het glas. Zo ontstaat de combinatie scherp zien voor dichtbij en scherp zien voor veraf met alles daartussenin.

Leesbril

De bril om te lezen. Altijd een plus (+) correctie

PC bril

Een bril speciaal voor het werk. Met de PC bril is het beeldscherm scherp in beeld en, afhankelijk van het type glas, ook de collega’s die een paar meter verder zitten. De PC bril combineert binnen een aantal meters meerderde kijkafstanden tot scherp zicht.

PAS NU ONLINE BRILLEN