Wij bieden alle soorten lenzen: dag, week,

maand, jaar, multifocaal en nachtlenzen

Wij zijn contactlensspecialist. Wij bieden alle denkbare soorten en merken contactlenzen. Dag-, week-, maand-, jaar en nachtlenzen. Ook multifocaal of met een cilinder. Daarnaast bieden wij specialistische lens - oogcontroles.
Tegenwoordig is er een enorm aanbod aan lenzen.

Niet ieder oog waardeert dezelfde lens. De reden dat het hedendaagse aanbod van lenzen zo uiteenlopend en uitgebreid is. Het ene oog heeft bijvoorbeeld meer behoefte aan zuurstof of maakt meer eiwitten aan. Dat heeft effect op de keuze van het lensmateriaal en het zien. De verschillende materialen die bij de productie van lenzen worden gebruikt, hebben een groot effect op het draagcomfort en het haarscherp zien. Dat verschilt per drager.

Onze gediplomeerde contactlensspecialisten kennen de eigenschappen van de lenzen

Zij kunnen op basis daarvan naadloos adviseren. Om te beginnen kijken wij diep in de ogen. De ogen en oogeigenschappen worden gecontroleerd en de best bijpassende lens wordt vervolgens op basis van de bevindingen gevonden. Daarbij kijken wij ook naar bijvoorbeeld dagelijkse werkzaamheden, omstandigheden of activiteiten als sport. Een lens moet als gegoten zitten en kraakhelder zien. Dat is het uitgangspunt. Als wij dat bereikt hebben, zijn wij pas tevreden.

Geïnteresseerd in lenzen? Kijken welke lens de beste Match met de ogen geeft. Daarvoor is een afspraak de eerste stap. Wij bekijken de ogen, bespreken de wensen en vinden de bijpassende lens.

Een keer nachtlenzen proberen of de overstap van maandlenzen naar bijvoorbeeld daglenzen, of multifocale lenzen, dan helpen wij graag verder.

Bel voor een afspraak: 015 244 353 Wij verrichten graag ook periodieke lens – oogcontroles.