Specialistische oogmetingen en oogcontroles

In ons beroep draait alles om ogen. Dat wil zeggen het meten van ogen om scherp te zien, maar ook het voorkomen van oogaandoeningen. Of het tijdig signaleren van beginnende aandoeningen voor een adequate opvolging.

Oogmeting

Het gevoel van goed zien vermindert. De kleine letters laten zich minder lezen. Last bij het rijden in het donker. Vaker pijn in het hoofd. Of met de neus op het beeldscherm van de PC. Dan is het misschien tijd om de ogen te laten meten. Wij verrichten de meest uiteenlopende oogmetingen en oogcontroles. Daarvoor hebben wij de deskundigheid in huis en de vereiste hoogwaardige oogmeetapparatuur. Voor het aanmeten een gewone bril, leesbril, bril met multifocale glazen of het aanmeten van contactlenzen.

Op basis van een vraag, behoefte of gesignaleerde klacht, adviseren wij de juiste oogmeting of controle.

Geïnteresseerd in een oogmeting?

Dan zijn wij graag van dienst.

Lenscontrole

Wij controleren periodiek de ogen van lensdragers. Wij kijken grondig naar het oogoppervlak en dieper in het oog bij het netvlies. De lens moet goed aansluiten op het oog en het oog moet voldoende zuurstof en doorbloeding krijgen. Eventuele problemen met lenzen sluipen langzaam in het zien en zijn veelal onomkeerbaar. De reden dat een jaarlijkse lens – oogcontrole aanbevolen wordt.

Geïnteresseerd in een lens - oogcontrole?

Dan zijn wij graag van dienst. De gemiddelde controle neemt ongeveer 20 – 30 minuten tijd in beslag. Wij adviseren om vooraf telefonisch een afspraak te maken zodat we zeker weten dat de benodigde tijd beschikbaar is. Bel voor een afspraak: 015 244 353

Ooggezondheid

Wij zijn volledig gediplomeerd en verrichten naast oogmetingen diverse oogcontroles. Daarbij kijken wij naar het oogoppervlak, maar ook in het binnenste van het oog. Voor onze klanten controleren wij periodiek de ooggezondheid als dat gewenst is of geadviseerd. Bij bijvoorbeeld ouderdom, staar of aandoeningen als diabetes. Wij houden de gezondheid nauwlettend in de gaten en werken daarbij betrokken samen met het ziekenhuis.

Geïnteresseerd in een ooggezondheid controle?

Gemiddelde controle neemt ongeveer 20 tot 40 minuten tijd in beslag. Wij adviseren om vooraf telefonisch een afspraak te maken zodat we zeker weten dat de benodigde tijd beschikbaar is. Bel voor een afspraak: 015 244 353